Over Mij

Graag stel ik mij aan u voor: mijn naam is Carla.

Mijn missie is om elk dier dat ik verzorg of uitlaat een zo fijn mogelijke tijd te bieden. Minstens zo belangrijk is het, dat u met een goed gevoel de zorg aan mij kunt overdragen.

In 2016 heb ik aan het Aeres Training Centre in Barneveld de opleiding Ondernemer asiel, pension en kennel afgerond inclusief het vakbekwaamheid besluithouders voor dieren. Daar zou ik een honden of kattenasiel mee kunnen beginnen alsmede een dierenpension. In Zeewolde gaat dat dit moment nog niet lukken, maar een uitlaatservice en zorg bieden aan huisdieren is ook ontzettend leuk. De kennis over o.a.

  •  Rassenkennis
  •  Gedrag
  •  Hygiëne
  •  Ziekteleer
  •  EHBO

komt daar natuurlijk ook goed bij van pas. Tijdens de opleiding heb ik gewerkt in een honden-en kattenpension. Daarbuiten heb ik ruime ervaring in het omgaan en verzorgen van cavia’s en konijnen. Er is in de loop van de jaren heel wat langs gekomen.

Op dit moment hebben mijn partner en ik een fantastische Golden Retriever, Tess. Zij is een vriendelijke stabiele hond die graag werkt voor haar baas. Haar leukste spelletje is alles apporteren, van muntjes tot blaadjes uit de tuin.

Door Tess zijn we actief geworden in de jachthonden-wereld en hebben wij veel geleerd over honden, maar ook over de omgang met honden. De dierenwereld is mooi en leerzaam en ik zit er graag middenin. In de toekomst zal er zeker nog een hondje bijkomen en daar gaan we dan ook weer heerlijk mee aan het werk.

Ik hoop u en uw huisdier in de toekomst te ontmoeten, dan maken we er samen een leuke tijd van.