Uitlaatservice

Hondenuitlaatservice   

Bent u door werk of andere omstandigheden niet in de gelegenheid uw hond elke dag een flinke wandeling en contact met soortgenoten te geven? Bent u ziek of gaat u een dagje op stap? Dan biedt Uit-en-Thuis een oplossing! Onder deskundige begeleiding bezorg ik uw hond een fijne tijd tijdens een individuele- of groepswandeling in Zeewolde. Van tevoren maken we heldere afspraken over tijden en tarieven.

Voor de groepswandeling kiest Uit-en-Thuis ervoor om de groepen klein te houden; er gaan maximaal 5 honden met een wandeling mee. De groepjes worden zorgvuldig samengesteld, zodat iedere hond zich snel op zijn gemak voelt. Wij wandelen in een rustig losloopgebied met bos en water en er is genoeg ruimte om te spelen en te zwemmen.

Alleen sociale honden die de basis gehoorzaamheid kennen en zich daar naar gedragen, kunnen mee met de groepswandeling. De honden worden met een bus thuis opgehaald en ook weer thuis gebracht. Uit-en-Thuis heeft een elektrisch geventileerde bus, wat betekent dat er ook frisse lucht binnenkomt wanneer de bus stilstaat.
Loopse teefjes, zieke en revaliderende honden kunnen helaas niet mee met de groepswandeling. Voor hen bied ik een individueel rondje aan.

De individuele wandelingen zijn zeer geschikt voor pups, jonge honden tot ongeveer 7 maanden, loopse teefjes, maar natuurlijk ook voor hondjes die geblesseerd zijn of oudere honden die een drukke wandeling niet fijn meer vinden. U kunt kiezen voor  een wandeling in de wijk of in het bos. Bij dat laatste hoort dan ook het ophalen en thuisbrengen met de bus. Wanneer we klaar zijn met de wandeling droog ik de hond zo goed mogelijk af en zorg ervoor dat er genoeg water staat en dan kan hij/zij heerlijk tevreden en moe gaan slapen. Uiteraard houd ik u op de hoogte hoe het met uw trouwe viervoeter gaat.