Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Uit en Thuis
Average rating:  
 22 reviews
 by Monique
Pip en Hugo

Carla heeft goed voor onze katten en huis gezorgd tijdens onze vakantie. Het was de eerste keer dat ze alleen achterbleven maar dat is helemaal goed gegaan.
Toen we terug kwamen zagen ze er goed verzorgd uit. Zeker voor herhaling vatbaar.

Dank je wel Carla ook namens Pip en Hugo.

 by Marian
Konijnen en vissen

Toen drie dagen voordat wij op vakantie gingen mijn dierenverzorger liet weten niet meer te kunnen, heb ik contact gezocht met Carla. Ik was blij dat Carla zo kort dag het kon overnemen en ze heeft de beestjes drie weken lang goed verzorgd. Fijn was het dat ik af en toe een filmpje of een foto van de konijnen en vissen (en de planten) ontving. Een betrouwbaar adres voor een zorgeloze vakantie!

 by Corry en nico
Oppas

Wat zijn wij blij met Carla. 11 dagen heeft ze op ons konijn "pietertje" mogen oppasen. Heel relax voor ons, af en toe een leuk filpje en op de hoogte gebleven via een regelmatige app . Helemaal top, volgende vakantie van ons weer de oppas " uit en thuis" chapeau. Dank je wel Carla. Ook names Pietertje

Ahh lief , dank je wel !!!

 by Sanne Visserman

Super blij met Carla en deze top service! Ze heeft 3 weekjes op onze 3 katten gepast en tijdens onze vakantie kregen we af en toe een leuk filmpje van de katten. Ze zagen er zo relax en kalm uit en dit gaf ons een fijn gevoel. Toen we thuis kwamen waren de katten super blij en rustig. Huis zag er top uit! We gaan zeker vaker gebruik maken van haar service.

 by Maud
Cat sitting

We hired Carla to take care of our 2 cats during vacation and it always goes well. I like that Carla keeps us informed with videos.

 by Ellen S.
katten oppas

We zijn erg blij dat we Carla hebben gevonden voor de verzorging van onze 2 poezen. Ze is heel liefdevol en heel professioneel. De poezen mochten haar direct en bij thuiskomst troffen we 2 ontspannen poezen aan. Fijn ook dat ze dagelijks een video stuurde. Al en met al, helemaal top en een volgende zeker weer.

 by Hilda
Oppas aan huis

Top oppas gehad voor onze kat! Leuk om af en toe een filmpje te krijgen šŸ™‚. Kat was ook heerlijk relaxed bij terugkomst van onze week weg. Heel goed bevallen dus!

 by Petra
Zeer tevreden

Heel blij met Carla en haar zorg voor onze 2 katten gedurende 10 dagen. Af en toe een appje en een filmpje, wat een rustig en luxe gevoel dat terwijl je weg bent de katten, huis en haard in goede handen zijn.

 by Marion
Max

Onze kleine Max ging altijd met veel enthousiasme mee met Carla. Samen met lieve andere honden en met veel aandacht van Carla

 by Anja Schukkink
Poezen oppas

Carla heeft tijdens onze 3 weken zomer vakantie voor onze 2 poezen gezorgd. Door haar zorgvuldige intakegesprek en professionele aanpak, waren we zorgeloos van huis!
Af en toe een berichtje en een foto, een extra keer terug komen omdat een van de poezen in een onweersbui niet binnen wilde komenā€¦
Makkelijke communicatie maakt dit een hele prettige ervaring waar we graag weer dankbaar gebruik van zullen maken!
Dankjewel Carla!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»