Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Uit en Thuis
Average rating:  
 20 reviews
 by Corry en nico
Oppas

Wat zijn wij blij met Carla. 11 dagen heeft ze op ons konijn "pietertje" mogen oppasen. Heel relax voor ons, af en toe een leuk filpje en op de hoogte gebleven via een regelmatige app . Helemaal top, volgende vakantie van ons weer de oppas " uit en thuis" chapeau. Dank je wel Carla. Ook names Pietertje

Ahh lief , dank je wel !!!

 by Sanne Visserman

Super blij met Carla en deze top service! Ze heeft 3 weekjes op onze 3 katten gepast en tijdens onze vakantie kregen we af en toe een leuk filmpje van de katten. Ze zagen er zo relax en kalm uit en dit gaf ons een fijn gevoel. Toen we thuis kwamen waren de katten super blij en rustig. Huis zag er top uit! We gaan zeker vaker gebruik maken van haar service.

 by Maud
Cat sitting

We hired Carla to take care of our 2 cats during vacation and it always goes well. I like that Carla keeps us informed with videos.

 by Ellen S.
katten oppas

We zijn erg blij dat we Carla hebben gevonden voor de verzorging van onze 2 poezen. Ze is heel liefdevol en heel professioneel. De poezen mochten haar direct en bij thuiskomst troffen we 2 ontspannen poezen aan. Fijn ook dat ze dagelijks een video stuurde. Al en met al, helemaal top en een volgende zeker weer.

 by Hilda
Oppas aan huis

Top oppas gehad voor onze kat! Leuk om af en toe een filmpje te krijgen 🙂. Kat was ook heerlijk relaxed bij terugkomst van onze week weg. Heel goed bevallen dus!

 by Petra
Zeer tevreden

Heel blij met Carla en haar zorg voor onze 2 katten gedurende 10 dagen. Af en toe een appje en een filmpje, wat een rustig en luxe gevoel dat terwijl je weg bent de katten, huis en haard in goede handen zijn.

 by Marion
Max

Onze kleine Max ging altijd met veel enthousiasme mee met Carla. Samen met lieve andere honden en met veel aandacht van Carla

 by Anja Schukkink
Poezen oppas

Carla heeft tijdens onze 3 weken zomer vakantie voor onze 2 poezen gezorgd. Door haar zorgvuldige intakegesprek en professionele aanpak, waren we zorgeloos van huis!
Af en toe een berichtje en een foto, een extra keer terug komen omdat een van de poezen in een onweersbui niet binnen wilde komen…
Makkelijke communicatie maakt dit een hele prettige ervaring waar we graag weer dankbaar gebruik van zullen maken!
Dankjewel Carla!

 by Marion
Max

Onze Max ging met veel enthousiasme mee met Carla. Samen met andere lieve honden had hij een topuitje!

 by Janny
Terrie

Onze lieve en eigenwijze Tibetaan vind het een feest als Carla hem komt halen voor een wandeling in zijn eigen buurt. Door fysieke omstandigheden gebeurt het nogal eens dat wij per direct hulp nodig hebben voor het uitlaten. We kunnen altijd op Carla rekenen en geven Terrie met een gerust hart mee. We zijn heel blij en tevreden met Carla. Als het bij ons niet lukt, komt Carla altijd. Dank je wel en veel liefs

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»